Четверта хвиля: в Ізраїлі впроваджують домашні тести на коронавірус

Песимістичні прогнози Мінохорониздоров'я Ізраїлю почали збуватися. Чим ширшою є четверта хвиля COVID-19 в країні, тим швидше зростає добова кількість інфікованих, яке ввечері 17 липня вперше з березня 2021 року перевалило за 1000 осіб

А кількість тяжкохворих зросла до 58 осіб, передає Еспресо.TV.

"У такій ситуації мінохоронздоров'я рекомендує повністю повернутися до "зеленого стандарту" з усіма його обмеженнями. Найближчими днями до ізраїльських аптек надійдуть домашні набори для самостійного і швидкісного проведення тестів на коронавірус", - пояснюють Detaly.co.il.

Що стосується тестів при вході в різні місця (кінотеатри, спортзали, готелі, ресторани) і на різні заходи (наприклад, весільні церемонії), то виявилося, що вони не будуть повністю оплачуватися державою, як робиться в деяких інших країнах, тому в окремих випадках громадянам доведеться робити тести за свій рахунок.

Одночасно ізраїльське Мінохорониздоров'я уточнило перелік країн, повернення з яких зобов'язує пройти 7-денний карантин: ОАЕ, Сейшельські острови, Еквадор, Гватемала, Ефіопія, Болівія, Колумбія, Замбія, Гондурас, Зімбабве, Туніс, Чилі, Намібія, Парагвай, Коста Ріка.

22 липня до цього списку приєднаються: Велика Британія, Кіпр, Туреччина, Грузія, Уганда, М'янма, Фіджі, Панама, Камбоджа, Кенія, Ліберія.

Як повідомлялось, Франція три дні поспіль фіксує понад 10 тисяч нових заражень. МОЗ Франції заявляє, що 96% заражень коронавірусом припадає на невакцинованих.

Проведене в Гонконзі дослідження серед медичних працівників із державних лікарень та приватних клінік показало, що у тих, хто отримав вакцину Pfizer, в середньому в 10 разів більше антитіл від коронавірусу, ніж у щеплених CoronaVac. 

За матеріалами: ЄП
Добавлено: 19-07-2021, 10:42
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх