У Польщі затоплені сотні доріг і будинків (ФОТО+ВІДЕО)

Сильні зливи на півдні країни спровокували паводок. При цьому ураганний вітер валив дерева та опори електропередач.

На півдні Польщі повінь затопила сотні доріг і будинків

На півдні Польщі після сильних дощів паводок затопив сотні доріг, будинків і господарських будівель. Про це після засідання кризового штабу заявив прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький, повідомляє TACC у понеділок, 19 липня.

Найбільше постраждали Малопольське та Підкарпатське воєводства. Місцеві пожежні за добу виїхали по 600 і 270 разів відповідно.

Своєю чергою, RMF24 пише, що сильна злива завдала значної шкоди громаді Косцеліско недалеко від Закопане, де розмило дороги. У Вітуві траса воєводства також затоплена.

Аналогічна ситуація була і в Окке, де випало понад 25 літрів дощу на квадратний метр - там почалися зсуви. З будинків частково евакуювали людей, про жертви або постраждалих не повідомляється.




twitter.com/SOB_pl

Нагадаємо, що раніше в індійському Мумбаї число жертв злив перевищило 30 осіб. У деяких районах мегаполісу сталися перебої в подачі електроенергії на термін до восьми годин.

Також повідомлялося, що в Ірані найсильніша посуха за півстоліття. Води не вистачає в сотні іранських міст, люди вийшли на акції протесту - одна людина загинула, пише  Корреспондент.net 
Добавлено: 20-07-2021, 10:40
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх