Латиніна пояснила, чому РФ втрачає Україну: "Остаточно відірвав саме Путін"

Справжньою причиною розриву Києва і Москви став відхід Росії від Європи в бік Азії, вважає Юлія Латиніна. Москва знову втрачає Київ через розвороту на Схід.

Таку думку висловила російська журналістка Юлія Латиніна в авторській програмі на радіостанції "Ехо Москви". Програма транслювалася на особистому каналі Латиніної в YouTube, передає Діалог.UA. "

Можна помітити одну цікаву деталь ... Азіатський сусід (Москва - ред.) Володів землями Київської Русі тільки в ті періоди історії, коли це азійська держава, що виникло з центром в Москві, було Європою. Ось Російська імперія була Європою, і тоді вона володіла Україною ", - заявила Латиніна.

Коли ж Московія, з її слів, поверталася до східних витоків, тоді і відбувався розрив з Києвом. "Остаточно відірвав Україну від Росії саме Путін", - підкреслила російська журналістка. Вона додала, що Москва зможе знову налагодити відносини з Києвом тільки після повернення її на європейський шлях.

Однак цього, судячи з настроїв в Кремлі, в доступному для огляду майбутньому не передбачається. Примітно, що, на думку Латиніної, слідом за Україною з тієї ж причини Москва втратить і Білорусь. Кремль вже зробив величезну помилку, підтримавши місцевого диктатора Олександра Лукашенка. І цей вчинок привів до зростання антиросійських настроїв в Білорусі. "Лукашенко з тріском впаде. Але після цього ... білоруси будуть ненавидіти Росію, тому що зараз єдиною підтримкою Лукашенко, завдяки чому він перебуває при владі, є Путін", - пояснила Латиніна.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Латиніна порівняла Путіна з чоловіком-абьюзером через його ставлення до України. Ми також писали, що Латиніна виступила з попередженням: "Кремль поширює на всю Росію модель Донбасу".

За матеріалами:  "Діалог.UA":
Добавлено: 23-07-2021, 08:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх