МЗС Литви про "Північний потік - 2": "Величезна перемога для Путіна, і за неї він повинен платити більшу ціну

Влада Литви закликали Захід використовуват "Північний потік - 2" як важіль тиску на Россию и зажадаті від неї Виведення своих войск з України. Газопровід "Північний потік - 2" є "Величезне перемогою" для президента РФ Володимира Путіна, "і за Цю победу ВІН винен Заплатити велику Ціну".

З такою заявив Виступивши глава МЗС Литви Габріелюс Ландсбергіс, передает Delfi.

За словами міністра, Захід зобов'язаний використовуват Вказаним енергетичний проект в якості важеля тиску на Россию. Умів запуску газопроводу в роботу могло б стати Надання Україні Плану Дій относительно членства в НАТО, а такоже Виведення российских войск з української территории. Тільки так США и Німеччина могут виправити свою помилки, яка Полягає в досягненні догоди по "СП - 2".

Якщо не превратить газопровід в важіль тиску на Москву, це буде означати в Першу Черга Ураження для тих держав, Які брали участь в угоді з даного проекту, зазначилися глава литовського зовнішньополітічного відомства.

Ранее догоду Німеччини и США по "Північному потоку - 2" розкрітікувалі в Польщі. Прес-секретар польського президента Блажей Спіхальській обвинили Берлін у підріві отношений и рассказал про "здобутої Россией перемозі". Американський сенатор-республіканець Тед Круз такоже считает, что Сейчас документ ставши знаковою геополітічної перемогою для Москви. Політик засудив президента США Джо Байдена за відмову вводіті ЗАТВЕРДЖЕНІ санкції проти "Північного потоку - 2". Нагадаємо, в Кремлі з подивуватися відреагувалі на решение Берліна и Вашингтона Сприяти продовження на 10 років догоди про транзит російського газу через Україну

За матеріалами: "Діалог.UA"
Добавлено: 23-07-2021, 15:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх