У Бердянську від ураження струмом загинуло двоє людей

Стихійне лихо  у Бердянську спричинило підтоплення та знеструмлення понад 2600 об'єктів власності. Працівники поліції спільно з військовослужбовцями та рятувальниками несли посилену службу по допомозі населенню та забезпеченню громадського порядку.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

22 липня близько 16:30 в Бердянську розпочався дощ, який перейшов у сильну зливу, внаслідок чого в нижній частині міста була підтоплена проїзна частина та ускладнено рух транспорту. Водою підтопило близько 70 об'єктів власності, з яких евакуйовані 32 особи в тому числі десятеро дітей.

На перехресті вулиць Петровського та Перемоги, шквальним вітром обірвало електричні дроти, які впали у воду, що текла вулицями.  Внаслідок цього, від ураження електричним струмом було смертельно травмовано двох чоловіків. На місці події працювала слідчо-оперативна група Бердянського  районного відділу поліції. Правоохоронці встановили очевидців трагедії.

За результатами огляду місця події, слідством внесені відомості до ЄРДР за статтями - ст.115 ч.2 «Умисне вбивство» з поміткою «Нещасний випадок» та ч. 1 ст. 367 «Службова недбалість» Кримінального кодексу України.

Близько 17:30 у курортному місті  через стихійну негоду та підтоплення відбулося знеструмлення близько  2650 об’єктів власності, з них 2600 - приватного сектору, 30 баз відпочинку, а також 18 житлових будинків. В окремих місцях рівень води досягав півметра. 

Несення служби по допомозі населенню та  забезпеченню публічної безпеки і порядку здійснювали 2 слідчо-оперативні групи поліції, 4 автопатруля сектору реагування патрульної поліції Бердянського відділу поліції, 2 автопатруля  Управління патрульної поліції, 20 нарядів військовослужбовців Національної гвардії України, а також рятівники Державної служби надзвичайних ситуацій, які задіяли 9 одиниць спецтехніки.
Добавлено: 23-07-2021, 16:26
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх