У Запоріжжі чоловік викрав мотоцикл та нашвидкоруч перефарбував його

Власник залишив свій мотоцикл біля  паркану будинку, а через кілька годин виявив його відсутність. Оперативники встановили особу, причетну до скоєння злочину та вилучили двоколісник.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

21 липня близько 00:15 до відділу №1 Запорізького районного управління ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що по  вулиці Волгоградській у Вознесенівському районі міста здійснено незаконне заволодіння транспортним засобом. 

Працівники слідчо-оперативної групи опитали 19-річного потерпілого та з'ясували, що  свій мотоцикл «КМЗ - ДНЕПР 11» юнак  залишив біля паркану будинку близько 19-ї, а через кілька годин виявив його відсутність.  Власник двоколісника надав поліцейським докладний опис транспортного засобу аж до найдрібніших деталей, прикладом потертість кришки клапану.

Подальші розшукові заходи  впродовж доби успішно здійснили  працівники сектору кримінальної поліції. Начальник відділу №1 Запорізького районного управління Олександр Гордієнко розповів: «Для розкриття злочину, здійснювався збір інформації за кількома напрямками: шукали можливих свідків, переглядали відео з  найближчих камер спостереження. В результаті, поліцейські здобули інформацію, яка містила оперативний інтерес.  В ході її реалізації встановлено особу правопорушника та місцезнаходження викраденого транспортного засобу».

Доставлений до відділу поліції раніше засуджений чоловік 1986 року народження зізнався у вчиненні правопорушення. Він повідомив, що заволодівши мотоциклом, у своєму гаражі перефарбував його з балончика в інший колір. Після цього він поїхав на двоколіснику до Хортицького району Запоріжжя та сховав мотоцикл у кущах. Працівники поліції вилучили транспортний засіб, а в приміщенні гаражу виявили балончик, з якого він був перефарбований.

За даним фактом слідчим розпочато досудове розслідування.  Невдовзі фігуранту буде оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України.           
Добавлено: 23-07-2021, 16:55
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх