Зеленський підтримав збірну України: "Вірю, що ви подаруєте нам те, що дорожче золота"(ВІДЕО)

Президент упевнений, що незважаючи на порожні трибуни на Олімпіаді, за наших спортсменів будинку будуть хворіти всі українці.

Президент України Володимир Зеленський звернувся до збірної України з нагоди початку Олімпійських ігор в Токіо, побажавши нашим олімпійцям перемоги на нинішніх Іграх.

Глава держави записав нове відеозвернення зі словами підтримки.

"На жаль, ця Олімпіада пройде при порожніх трибунах але будьте впевнені не з порожніми серцями. Це серця всіх українських, які вболівають за вас вдома і вірять в вашу перемогу ...

Вірю, що в країні висхідного сонця засяють яскраві українські зірки. І вірю в те, що ви подаруєте нам те, що дорожче золота, срібла і бронзи - це емоції від перемоги, гордість бути українцем, щастя бути українцем ... Ми в вас віримо, ми за вас вболіваємо і чекаємо золото в Україні. А наше золото - це все олімпійці України в Токіо. Успіхів вам! Вище, швидше, сильніше і без травм! Слава Україні ", - підтримав олімпійців Зеленський.

Нагадаємо, літні Олімпійські ігри 23 липня стартували в Токіо. Церемонія відкриття розпочнеться о 14:00 за Києвом і триватиме близько чотирьох годин. Україна на цих змаганнях представлять 157 спортсменів в 25 видах спорту. 32 Олімпійські ігри мали відбутися ще в минулому році. Однак їх перенесли через страх поширення коронавируса.

ТСН Проспорт з яскравими фотографіями і відео проводить текстову онлайн-трансляцію церемонії відкриття Олімпіади в Токіо.

За матеріалами: ТСН

Добавлено: 23-07-2021, 16:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх