Кирилівка стане другим Кримом України - завдання поставлене на міністерському рівні (ВІДЕО)

Після анексії Росією Криму, Кирилівка стала одним з найпопулярніших курортів Приазов'я. Під час візиту до Мелітополя міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов поставив перед владою Мелітополя і Мелітопольського району завдання презентувати концепцію розвитку Кирилівки.

У керівництва держави є запит на створення курорту нового зразка. Стоїть завдання з Кирилівки зробити другий Крим. Центральна влада готова інвестувати в цей курорт кошти.

- Завдання, яке поставив перед нами мелітопольський нардеп Сергій Мінько - презентація Кирилівки, як курорту, щоб дати новий поштовх її розвитку. У цю презентацію увійдуть:
  • будівництво водопроводу і каналізації,
  • аеропорту,
  • полігону для ТПВ,
  • доріг.
Все це повинно дати поштовх для розвитку бізнесу та будівництва повномасштабних готелів рівня «Білуга» і вище, і закінчуючи тим, щоб на базі Кіілловкі проводилися фестивалі всеукраїнського рівня. Це також дасть поштовх розвитку курорту, - повідомив на Координаційній раді з питань підприємництва міський голова Іван Федоров.

Крім того, мер закликав підприємців взяти участь в розробці концепції даної презентації розвитку Кирилівки.

- Чим краще буду жити в Кирилівці, тим краще будуть жити і мелітополци, так як весь транзит через Мелітополь. І поставки супутніх продуктів, меблів і речей повинні бути з Мелітополя, - націлив бізнес мер Іван Федоров.


До речі, саме держдача на острові Бірючий в Кирилівці є найулюбленішим місцем відпочинку чинного глави держави Володимира Зеленського. Він відпочивав зі своїми гостями в оновленій урядовій резиденції з басейном на День Конституції. І, як нам стало відомо з власних джерел, має намір відвідати Бирючий, як мінімум, ще 2 рази за літо.

До речі, журналістам телеканалу «Прямий» вдалося таки дістатися до острова «Президента» - резиденції Володимира Зеленського і зняти територію з висоти.

За матеріалами: ria-m.tv

Добавлено: 27-07-2021, 14:01
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх