Жителі громади біля Запоріжжя організували безкоштовні обіди для нужденних(ФОТО)

Безкоштовні обіди розвозять нужденним і роздають біля залізничного вокзалу «Запоріжжя-1»

У Кушугумской громаді, яка знаходиться поруч з Запоріжжям, небайдужі люди організували безкоштовні обіди для нужденних. Уже півроку щосереди активісти їздять по домівках до нужденних і привозять їм обіди. Про це повідомляється на сторінці в Facebook ініціативи «Безкоштовні обіди ОТГ».

Благодійна акція проходить щосереди. Минулого тижня, 21 липня, активісти розвезли 30 безкоштовних обідів, ще 15 дітей отримали солодощі та фрукти.

Така ж акція проходить щочетверга о 15:00 в районі залізничного вокзалу «Запоріжжя-1». Безкоштовні обіди отримують нужденні.

«Якщо ви бачите людину в нужді розкажіть йому, що в місті є місця де можна безкоштовно поїсти. Спасибі всім хто допомагає нам. Разом зробимо більше », - закликають активісти громади.

Бажаючі допомогти благородної ініціативи можуть написати організатору акції Інні Політова в Facebook. В даний час є потреба в одноразовій упаковці для безкоштовних обідів.


Раніше «Індустріалка» писала, які продукти подорожчали в Запорізькій області влітку. Ціни на споживчому ринку області з початку року зросли на 6,9%.

За матеріалами: Індустріалка
Добавлено: 27-07-2021, 15:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх