Вакцинація медиків, освітян та працівників сфери обслуговування - під особливою увагою



Як повідомив директор Департаменту охорони здоров'я Олексій Кулинич, у рамках 5 етапу вакцинації у Запорізькій області робиться щеплення усім верствам населення.

Проте, під особливою увагою – вакцинація  медиків, педагогів та освітян, працівників громадського транспорту, обслуговування та харчування.

- Наша головна мета - вберегти вчителів від зараження у новому навчальному році. Також мають бути щеплені всі ті, хто мають багато контактів, зокрема, працівники сфери обслуговування, – наголосив Олексій Кулинич.

Зробити щеплення жителі області можуть у центрах масової вакцинації, які працюють кожного дня. У робочі дні також працюють пункти щеплення при центрах первинної медико-санітарної допомоги. Крім цього, виїзний пункт щеплення може приїздити на підприємства за умови наявності достатньої кількості бажаючих вакцинуватись.

Завдання, яке сьогодні стоїть перед керівниками територій,  - розробити графіки щеплення населення у кожному населеному пункті області.

У Запорізькій області протягом останньої доби (26.07.2021) проведено 3726 щеплень. Всього з початку вакцинальної кампанії станом на ранок 27 липня щеплено 100 579 осіб, у тому числі, закінчили вакцинацію (отримали 2 щеплення) – 54 855 осіб.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

За матеріалами: .zoda.gov.ua
Добавлено: 27-07-2021, 17:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх