Мер одного з міст України побився з активістом (ВІДЕО)

Поведінка міського голови обурило очевидців події

Мер Українки Олександр Туренко

Мер міста Українка Олександр Туренко під час сесії міськради напав на активіста. Інцидент був зафіксований на відео, яке в підсумку потрапило в Мережу. Під час того, як один з активістів вийшов до трибуни, щоб задати міському голові питання, мер встав зі свого місця і попрямував до нього.

Далі на відео видно, що Туренко буквально повалив на підлогу активіста і почав кликати охорону.

Мер зажадав, щоб хлопця вивели з сесійної зали. Після цього він переступив через свого опонента і повернувся у своє крісло. Через деякий час ситуація повторилася. Активіст знову вирішив спробувати виступити з трибуни, а міський голова своєю чергою знову попрямував до нього. Однак цього разу він не застосовував силу відразу, а спочатку виголосив йому щось на вухо. Очевидці, що знаходяться в залі, обурилися від такої поведінки мера.

Його неодноразово намагалися заспокоїти, коли він знову підійшов до активіста. Але і це не подіяло. Туренко схопив хлопця і силою намагався вивести його із залу. В той самий час всі присутні стали захищати хлопця від нападок міського голови.

Після цього він відпустив активіста і разом зі своїми колегами пішов із залу.

На сторінці "Голос Українки" в соціальній мережі Facebook було оприлюднено відео з місця подій.


Також зазначалося, що питання активіста був пов'язаний з високими податками, які не так давно були прийняті місцевою владою.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало тому, що мер одного з українських міст потрапив в сексистський скандал. У Мережі було опубліковано відео інциденту.

За матеріалами:  Comments.ua
Добавлено: 28-07-2021, 08:45
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх