Зверненні Байдена до американських розвідників: "Путін має ядерну зброю, нафту й більше нічого.." (ВІДЕО)

Президент США Джо Байден у зверненні до американських розвідників заявив, що президент Росії Володимир Путін небезпечний тим, що володіє ядерною зброєю та нафтою. Але це все, що в нього є.

Президент США Джо Байден у зверненні до американських розвідників повідомив, що його російський колега Володимир Путін небезпечний тим, що у нього є "ядерна зброя, нафта й нічого більше".

Джерело: Bloomberg з посиланням на виступ Байдена, CBS News

Пряма мова Байдена: "Президент Володимир Путін знає, що ви (розвідники – ред.) кращі, ніж його команда, і його це страшенно хвилює....

У Путіна є реальна проблема, оскільки він керує економікою, у якій є ядерна зброя і нафтові свердловини, а більше нічого.

Він знає, що знаходиться в неприємному становищі, і це, на мій погляд, робить його ще більш небезпечним".

Деталі: Байден також повідомив, що Росія намагається втручатися в хід проміжних американських виборів, які пройдуть в 2022 році за допомогою дезінформації.


  • Россія вже намагається втручатися в хід проміжних американських виборів, які пройдуть в 2022 році. Вона вже нібито поширює неправдиві відомості
  • У Путіна "проблеми": «Він знає, що у нього проблеми, і це робить його небезпечнішим. У нього в розпорядженні тільки ядерну зброю і нафту »
  • Байден "за" співпрацю з Москвою і Пекіном: «Ми повинні співпрацювати з такими країнами як Росія і Китай за рішенням криз, що загрожують існуванню людства: такими як зміна клімату»
  • Амеріканская розвідка краща за російську. І Путін про це знає: «Як ви всі знаєте, у мене недавно була зустріч з близькими

Нагадаємо: The Guardian повідомляв, що Путін погодив секретну спецоперацію на підтримку кандидата в президенти Дональда Трампа у 2016 році, аби мати вплив на американську політику.

За матеріалами: УП
Добавлено: 28-07-2021, 13:01
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх