У курортному Бердянську оперативники викрили серійного крадія

Чоловік мешкає у Києві, а з початком курортного сезону орендував квартиру в Бердянську. Встановлено, що ним скоєно дві крадіжки мобільних телефонів у розважальних закладах міста. Але поліцейські мають підстави вважати, що це не остаточна цифра.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

26 липня до Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшла заява від жінки, яка повідомила, що в кафе розташованому у середмісті, невідомий скоїв крадіжку її мобільного телефону, який вона залишила на столику. 28 липня аналогічна крадіжка була зафіксована в іншому кафе міста.

Співробітники кримінальної поліції Бердянського районного відділу зібрали оперативну інформацію і встановили, що до крадіжок ймовірно причетний «гастролер» з Києва - 32-річний уродженець Азербайджану, який з початком курортного сезону орендував квартиру в Бердянську. В столиці чоловік вже був неодноразово судимий за скоєння корисливих злочинів.

Оперативники викрили чоловіка на одній з вулиць міста. У відділу поліції під час опитування, він зізнався у скоєнні двох крадіжок мобільних телефонів. За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Остаточна кількість злочинних епізодів, скоєних фігурантом, буде встановлена в рамках досудового розслідування. Вирішується питання повідомлення фігуранту про підозру та обрання запобіжного заходу.

Співробітники поліції звертаються до громадян з проханням бути пильними і не залишати свої особисті речі без нагляду, особливо під час відпочинку в розважальних закладах, адже вони  можуть стати легкою здобиччю злодіїв.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

Добавлено: 30-07-2021, 09:36
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх