У Дніпрі знесло дах площею в 350 квадратів: пошкоджені будинки та авто

В результаті негоди в Україні 30 липня без світла залишилися жителі 353 населених пунктів. А деякі - і зовсім втратили авто і дах над головою.

За інформацією ГСЧС, через грозу, шквальний вітер та зливи найважча ситуація склалася на Київщині, де знеструмлені 102 села і селища.

Також комунальники працюють над відновленням електропостачання в Чернівецькій (знеструмлено 71 населений пункт), Чернігівській (39), Хмельницькій (28), Дніпропетровській (21) та інших областях.

До слова, в Дніпрі люди масово скаржилися на падіння дерев на дороги і навіть літаючий дах.

Так, в Самарському районі міста через шквальний вітер зірвало дах магазину площею понад 350 квадратів. Покрівля полетіла на припарковане авто і два житлових будинки, що стоять поруч. В результаті даної НП дивом ніхто не постраждав.


Зараз комунальники намагаються усунути наслідки негоди та відновити електропостачання в знеструмлених селах.

Відзначимо, що в Україні до 1 серпня завершиться короткочасне похолодання і в більшість регіонів повернеться сильна спека. Про це "Телеграфу" розповів синоптик Харківського регіонального центру з гідрометеорології Ігор Кибальчич.

Раніше повідомлялось, що У Дніпрі та області оголосили штормове попередження. Сьогодні очікуються грози та пориви шквального вітру у Дніпрі та області.

За матеріалами: Телеграф
Добавлено: 30-07-2021, 10:21
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх