Вибух на шахті в Донецькій області: 10 постраждалих, одна людина загинула

Вибух стався під ранок, госпіталізовані 10 гірників.


В результаті вибуху постраждали четверо працівників шахтоуправління і шестеро підрядної організації, одна людина померла.

В результаті вибуху на шахті в Донецькій області в суботу, 31 липня, один з постраждалих помер у лікарні, повідомляє прес-служба групи Метінвест.

"31 липня о 4:15 ранку на шахтоуправлінні Покровське на глибині 815 метрів стався вибух. Оперативно на шахту був викликаний 10-й воєнізований гірничорятувальний загін. Люди з шахти були виведені на поверхню", - йдеться в повідомленні.

В результаті вибуху постраждали 10 осіб, з яких четверо - працівники шахтоуправління, а шестеро - працівники підрядної організації. Постраждалі отримали травми різного ступеня тяжкості.

"Від отриманих травм у лікарні померла одна людина - співробітник підрядної організації. Решта людей, що перебували в шахті у момент вибуху, перебувають під медичним наглядом, їм надано необхідну допомогу", - сказано в повідомленні.

Для розслідування причин аварії створена комісія.

У компанії повідомляють, що надають підтримку сім'ям постраждалих.

Раніше в липні в Кривому Розі на шахті Жовтнева Криворізького залізорудного комбінату загинув 31-річний шахтар. Його притиснуло до стіни вантажною машиною.

За матеріалами:  Корреспондент.net 
Добавлено: 31-07-2021, 12:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх