Уважаемые запорожцы!

Как я и обещал, публикую для информирования горожан текст моих запросов в прокуратуру области, областное УВД и областное управление СБУ по поводу той грязи, которую на меня пытаются сейчас вылить мои оппоненты по борьбе за пост городского головы через заказные статьи в некоторых местных продажных СМИ. Я публикую не только мои запросы, но и ответы областного УВД, областной прокуратуры и областного управления СБУ. Предлагаю, чтобы аналогичным образом поступили все кандидаты на пост городского головы, кому нечего бояться и стесняться.

После этой публикации оставляю за собой право открыто называть лжецами и клеветниками всех, кто позволит себе обвинять меня в несовершённых правонарушениях и злодеяниях. Это мое право!

С уважением, Николай Фролов.





Шановні запорожці!

Як і обіцяв, я публікую для інформування мешканців міста текст моїх запитів до прокуратури області, обласного управління МВС України та обласного управління СБУ щодо того бруду, який на мене наразі намагаються вилити мої опоненти по боротьбі за посаду міського голови через проплачені статті деяких місцевих продажних ЗМІ. Я публікую не тільки мої запити, а й відповіді прокуратури області, обласного управління МВС України та обласного управління СБУ. Пропоною, щоб аналогічно зробили всі кандидати на посаду мера, кому нема чого боятися та соромитися.

Післі цієї публікації я залишаю за собою право відкрито називати брехунами та наклепниками всіх, хто дозволить собі звинувачувати мене в нескоєних правопорушеннях та злочинах. Це моє право!

З повагою, Микола Фролов.
Добавлено: 7-09-2015, 15:37
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх