В Запорожье выделили деньги на создание центра реабилитации участников АТО

В Запорожье депутаты горсовета поддержали выделение средств для создания центра реабилитации участников боевых действий.
 
Читайте наши новости в Facebook


«По завданню «Створення умов для покращення надання якісної медичної допомоги ветеранам війни в лікувально-профілактичних закладах» виділені кошти на загальну суму 418,0 тис.грн. для облаштування фізіотерапевтичного відділення КЗ «Міська клінічна лікарня №3» (проведення поточного ремонту та придбання обладнання), з метою проходження в ньому реабілітаційного лікування учасників бойових дій, в тому числі учасників АТО за рахунок зменшення по завданню «Покращення та оновлення матеріально-технічної бази медичних закладів» по об’єкту «Комунальна установа «Запорізька міська багатопрофільна дитяча лікарня №5» діагностичне інфекційно-боксоване відділення - реконструкція (проектні та будівельні роботи)» через економію коштів, що склалася  після проведення тендерної процедури», - говорится в пояснительной записке к проекту решения.

Как сообщал «Паноптикон», председатель постоянной депутатской комиссии по гуманитарным вопроса Вячеслава Зайцева «лоббировал» этот вопрос, поскольку не все участники боевых действий могут позволить себе оздоровиться в санаториях.
Добавлено: 25-05-2016, 17:57
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх