В Запорожье запретили концерты артистам, которые поддерживают оккупацию Крыма и агрессию России

Депутаты Запорожского горсовета поддержали проект решения "Про заборону проведення гастрольних заходів, концертів, вистав та інших культурних заходів на території м. Запоріжжя особам, які публічно підтримують агресію Російської Федерації, окупацію Автономної Республіки Крим та не визнають так звані «ДНР» та «ЛНР» терористичними організаціями".

За проголосовали 43 депутат.

Можешь к новости добавить последней курсивом. Согласно текста документа горсовет решил:

«     1. Заборонити проведення гастрольних заходів, концертів, вистав та інших культурних заходів на території м. Запоріжжя:

      1.1. Особам, які публічно підтримують агресію Російської Федерації, окупацію Автономної Республіки Крим та не визнають так звані «ДНР» та «ЛНР» терористичними організаціями, закликають до насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади в Україні, зміни меж території або державного кордону України, підбурюють сепаратистські настрої, всебічно схвалюють тероризм на території України;

      1.2. Особам, які від початку російської агресії на Україні проводять концерти та беруть участь в інших культурних заходах на території окупованої Автономної Республіки Крим та тимчасово окупованих окремих районах Донецької і Луганської областей України, визнавши при цьому наявність незаконного виняткового контролю держави-агресора Російської Федерації над окупованими територіями;

      1.3. Особам, які від початку російської агресії на Україні, проводять концерти та беруть участь в інших культурних заходах на території Російської Федерації, при цьому публічно не підтримуючи винятковий суверенітет України над окупованими територіями.

      2. Органу, що веде облік гастрольних заходів на території Запорізької області, організаторам гастрольних заходів, власникам (уповноваженим ними органам чи особам) стаціонарних сценічних майданчиків, особам, які використовують стаціонарні сценічні майданчики не рідше одного разу на рік на підставі цивільно-правових угод та іншим підприємствам, установам та організаціям прийняти до відома пункт 1 цього рішення при організації гастрольних заходів на території м. Запоріжжя.

      3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І., постійну комісію з питань депутатської діяльності, регламенту, законності, правопорядку та запобігання корупції (Согорін А.А.) та постійну комісію з питань освіти, науки, культури, спорту, молоді та туризму (Зайцев В.О.)».


Онлайн-репортаж с сессии Запорожского горсовета смотрите здесь.
Добавлено: 25-08-2016, 21:04
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх