Анна Герман пришла в суд давать показания по делу о госсовет Януковича

Адвокаты Януковича привели Герман на сегодняшнее судебное заседание, не предупредив об этом коллегию судей и сторону обвинения

Адвокати Януковича привели Герман на сьогоднішнє судове засідання, не попередивши про це колегію суддів та сторону обвинувачення

Оболонський районний суд Києва продовжив розгляд по суті справи за обвинуваченням екс-президента Віктора Януковича у державній зраді.

Справу розглядає колегія суддів на чолі з головуючим суддею Владиславом Дев'ятком і суддями Констянтином Васалатієм та Максимом Тітовим.

У залі суду присутні представники сторони обвинувачення, а також адвокати Януковича Віталій Сердюк, Ігор Федоренко, Андріана Фозекош.

На засіданні також перебуває Ганна Герман, захист клопоче про допит її як свідка. Адже адвокати Януковича привели Герман на сьогоднішнє судове засідання, не попередивши про це колегію суддів та сторону обвинувачення.


Як повідомлялося, 29 червня 2017 року Оболонський районний суд ухвалив рішення щодо проведення спеціального судового провадження щодо Януковича.


За даними Генпрокуратури, Януковича підозрюють у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111 (державна зрада), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 110 (пособництво в умисних діях, вчинених з метою змін меж території та державного кордону України), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 437 (пособництво у веденні агресивної війни) Кримінального кодексу України.

По материалам: Главком,   112. ua
Добавлено: 26-06-2018, 12:31
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх