Зеленський озвучив свою думку про Байдена і його відмови гальмувати "СП - 2"

Вірю, що Байден - це баскетболіст Джордан в політиці, - Зеленський В іншому разі "Буде дуже шкода не тільки для мене". Також Президентнаголосив, що вірить у приєднання України до НАТО

"Ми у небезпеці зараз, наша незалежність на кону, і саме зараз нам потрібна допомога. План дій щодо членства – ось справжній сигнал. Це ще не членство, але це реальне бачення України як частини НАТО", - сказав президент.

Зеленський зауважив, що "ми чекали, і слухали обіцянки щодо НАТО 30 років".

Президент України Володимир Зеленський зізнався, що для нього став неприємним факт відмови президента США перешкодити Росії добудувати "політичний проект" "СП - 2". Глава України зізнався, що для нього США є тим останнім форпостом, який може "дозволити або заборонити" що-небудь Росії. Володимир Зеленський був неприємно здивований, коли дізнався про те, що Джо Байден не збирається більше заважати будівництву трубопроводу "Північний потік - 2". Свою думку він озвучив в інтерв'ю ресурсу Axios. Зеленський заявив, що насправді "СП - 2" - це "зброя" в руках агресора. А США своєю поведінкою можуть передати в руки цього самого агресора кулі. Президент України зауважив, що всі політологи і експерти в один голос заявляли, що Джо Байден - та людина, яка дуже добре встиг вивчити України під час президентства Барака Обами, саме тому Зеленського сильно здивував вчинок глави Білого дому. Згадав Зеленський і квітневий телефонну розмову з Байденом. Тоді президент США заявляв, як цілком підтримає Україну, а через деякий час Київ дізнався, що Вашингтон не збирається ставати на шляху реалізації проекту "СП - 2". Глава України підкреслив, що стратегічні відносини між двома партнерами повинні бути прямими. Зеленський все ще сподівається, що Байден одумається і зупинить будівництво російського газопроводу. В кінці інтерв'ю Зеленський заявив, як ще сподівається, що Байден - це Джордан в політиці. "Якщо це не так, буде дуже шкода не тільки для мене", - заявив президент України. Минулого тижня екс-президент США Дональд Трамп розкритикував позицію адміністрації Джо Байдена щодо будівництва газопроводу "СП - 2". Раніше ми повідомляли, що на початку червня 2021 року президент України поспілкувався з представниками американського Конгресу. В ході бесіди Зеленський дав зрозуміти, що тільки Вашингтон може поставити хрест на будівництві газопроводу "СП - 2". Нагадаємо, 16 червня 2021 року в Женеві відбудеться зустріч президентів США і Росії. Блінкен дав зрозуміти: Байден особисто в очі скаже Путіну про те, що чекає Росію в разі агресивної політики.

За матеріалами:  "Диалог.UA"
Добавлено: 7-06-2021, 11:55
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх