Зеленський провів кадрові перестановки в СБУ

Руслан Баранецький звільнений з посади першого заступника глави СБУ і звільнений від виконання обов'язків керівника Антитерористичного центру при СБУ. Тепер обидві ці посади займає Сергій Андрущенко - раніше він був заступником глави СБУ. Також звільнені перший заступник голови СБУ Малюк, начальник департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки Олексій Корнійчук і начальник управління СБУ в Чернівецькій області Віталій Монастирецький.

Сам Зеленський пояснив, що мета цих перестановок - забезпечення готовності СБУ до системної трансформації. "Ніякої альтернативи реформі Служби немає і не буде", - пояснив Зеленскій.

Президент України Володимир Зеленський підписав низку указів про кадрові перестановки в керівництві Служби безпеки України.

Відповідні документи оприлюднено на сайті глави держави, повідомляє Цензор.НЕТ.

Руслан Баранецький був звільнений з посади першого заступника глави СБУ і звільнений від виконання обов'язків керівника Антитерористичного центру при СБУ.

Обидві посади тепер обіймає Сергій Андрущенко, який до цього був заступником голови СБУ.

Крім того, президент підписав указ про звільнення Василя Малюка з посади першого заступника глави СБУ - начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління СБУ.

Також було звільнено начальника Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки СБУ Олексія Корнійчука і начальника управління СБУ в Чернівецькій області Віталія Монастирецького.
Добавлено: 27-07-2021, 09:15
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх