У Запоріжжі правоохоронці вилучили у чоловіка чотири десятки зіп-пакетів з канабісом

2 червня близько 13 години до відділу поліції №3 Запорізького районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що працівники Управління патрульної поліції на вулиці Вольській зупинили автомобіль «Daewoo Lanos» під керуванням мешканця Широківської ОТГ 1985 року народження. При перевірці документів з’ясувалося, що в легковику останній перевозить наркотичні засоби.


З метою встановлення всіх обставин на місце події прибула слідчо-оперативна група відділу поліції. Так, в ході невідкладних слідчих дій, в салоні автомобіля, правоохоронці виявили 42 зіп-пакета з наркотичною речовиною рослинного походження (згідно висновків експертизи «канабіс»).

Працівники поліції затримали фігуранта в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відповідно до висновку судового експерта вилучене є особливо небезпечним наркотичним засобом – «канабіс».

Наразі, слідчим, за процесуального керівництва окружної прокуратури, наркозбувачу повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2  ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів)  Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Слідчі дії тривають.

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням  повідомляти про відомі факти збуту, розповсюдження наркотичних речовин, наркопосіви та наркопритони. Телефон «гарячої лінії»: 239-28-72,  050-465-74-51 або «102».
Добавлено: 4-06-2021, 11:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх