У Кирилівці рятували пасажирів катеру через негоду

В акваторії Утлюцького лиману  правоохоронцям та рятувальникам довелось відбуксувати  пасажирський катер «Ластівка», який з технічної несправності та негоди "застряг" в морі. 

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

19 червня о 19:40 до чергової частини відділу поліції № 1 Мелітопольського районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що в Утлюцькому лимані на відстані приблизно п’яти кілометрів від берега потребує допомоги пасажирський катер «Ластівка», на борту якого перебуває 14 відпочиваючих із різних областей України, у тому числі троє дітей. До рятувальної операції разом зі співробітниками ДСНС долучилися працівники сектору поліцейської діяльності на воді Запорізького районного управління поліції, які на даний час несуть службу у курортній Кирилівці.

Встановлено, що 19 червня близько 15 години на Федотовій косі в селищі міського типу Кирилівка корабель «Ластівка» з 14 пасажирами на борту вийшов на прогулянку в Утлюцький лиман. Під час екскурсії плавзасіб зупинився через технічну несправність, після усунення якої самостійно, через негоду, не міг повернути пасажирів на берег. Була загроза того, що корабель з пасажирами віднесе у відкрите море. Близько двох годин поліцейські спільно з рятувальниками за допомогою службової техніки та гідроциклу буксували прогулянкове судно до берега. Завершилась рятувальна операція близько 21 години, коли пасажири катеру зійшли на берег та повернулись на бази відпочинку. Ніхто з громадян не постраждав.
Добавлено: 21-06-2021, 10:03
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх