У Дніпрі проходить благодійна акція по укотовлінню від притулку для тварин «Вірність»

У Дніпрі проходить благодійна акція від притулку «Вірність», присвячена укотовлінню котів з тяжкою долею. На цій акції можна познайомитися з волонтерами притулку «Вірність», обрати собі улюбленця, прилаштувати своїх кошенят  та підтримати притулок, купивши в них сувеніри.

Акція проводиться з метою знайти дім вже готовим до переїзду тваринам та звільнити місце у притулку для нових вихованців.

У цю суботу пройшла унікальна виставка у нашому місті – укотовління пухнастиків. Відвідувачі змогли поближче познайомитися з тваринами і отримати найтепліші емоції від спілкування з котиками.

Більшість котів вже дорослі, але тяжка доля та жорстокість людей не вбила в них надію знайти новий дім.  На акції також були коти з «особливостями»  яких побоюються брати деякі люди.

«Цю кішечку звуть Муріто, вона дуже ласкава та доброзичлива до людей. Своє око вона втратила через вушного кліща - зачепила кігтем. Але, не дивлячись на її травму, вона дуже життєрадісна та готова дарувати усю  свою любов хазяїну», - говорить волонтер притулку «Вірність» Надія.


Крім котів, в притулку багато собак, які шукають собі новий дім.

«Бетті викинули за гаражі разом з її цуценятами, ми знайшли її в поганому стані. Зараз Бетті гарно почувається і шукає нову сім’ю. Також залишилося одне щеня, яке  досі шукає дім. Усіх інших вже забрали добрі люди», - розповідає волонтер Надія.

Але волонтери притулку «Вірність»  не віддають своїх вихованців напризволяще, деякий час за судьбою тварини будуть  ненав'язливо спостерігати, щоб уникнути неприємних ситуацій.

Притулок також надає допомогу медичну хворим безпритульним тваринам за допомогою ветеринарів, які співпрацюють з притулком «Вірність».
У майбутньому такі акції плануються проводитися неодноразово.

Наступна благодійна виставка пройде ще раз - у останню суботу березня 30.03.19 (з 10:00 до 15:00), за адресою: бульвар Зоряний 1а, ТРЦ «Дафі».

За усіма новинами притулку можна спостерігати у фейсбуці:


Серпокрил Анастасія
 
Добавлено: 25-03-2019, 10:15
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх