У Кривому Розі чиновники та поліція чатує на містян, що отруюють повітря

У Кривому Розі представники районних виконкомів спільно з поліцією проводять рейди у приватному секторі для виявлення порушників, що спалюють листя.

Про це повідомляє Управлінні екології Криворізької міської ради.

Представники управління екології та  виконкому Саксаганської районної ради міста разом з поліцією провели рейд з метою попередження недопущення спалювання сухих опалого листя.

"В ході рейду виявлено факт спалювання сухих опалого листя та гілок на території приватного домоволодіння по вул. Галілея. Жителі приватного домоволодіння для спілкування не вийшли. Зараз питання перебуває на контролі дільничного поліції," -  повідомили в управлінні екології.

Як повідомляв "Паноптикон", спалювання сухої опалого листя категорично заборонено природоохоронним законодавством України. Шкода від спалювання сухих опалого листя та гілок призводить до забруднення атмосферного повітря, завдає шкоди здоров'ю людини. Крім того, спалювання сухої рослинності призводить до руйнування ґрунтового покриву і може призвести до пожежі.

Нагадуємо, за спалювання сухих опалого листя та гілок передбачена адміністративна відповідальність у вигляді накладення штрафу за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Добавлено: 30-11-2020, 09:15
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх