КНДР продемонструвала на військовому параді "наймогутнішу зброю світу" (ВІДЕО)

Військовий парад за участі Кім Чен Ина відбувся в Пхеньяні ввечері 14 січня.

Під час військового параду в столиці Корейської Народно-Демократичної Республіки Пхеньяні представили нові балістичні ракети підводних човнів, які в КНДР називають "наймогутнішою зброєю світу".

Про це у четвер, 14 січня, повідомляє ЦТАК.

Масштабний захід з нагоди закінчення VIII з'їзду Трудової партії Кореї (ТПК) розпочався о 18:00 за місцевим часом і тривав декілька годин. У ньому взяв участь і лідер Північної Кореї Кім Чен Ин. Вбраний у пальто та хутряну шапку північнокорейський диктатор задоволено махав рукою учасникам параду. 


За даними видання, присутнім на площі Кім Ір Сена продемонстрували й іншу військову техніку, зокрема "ультрасучасні" зразки тактичних ракет і артилерійських установок. 

"Наймогутніша зброя світу, балістичні ракети підводних човнів, почергово з'являлися на площі, переконливо демонструючи міць революційних збройних сил", - йдеться у повідомленні.

Тим часом американські ЗМІ припускають, що представлені нові балістичні ракети підводних човнів мають назву Pukguksong-5 та належать до модернізованої версії продемонстрованої у жовтні минулого року Pukguksong-4.

Як повідомлялося, під час шестиденної сесії восьмого з'їзду Трудової партії Кореї у Пхеньяні лідера Корейської Народно-Демократичної Республіки Кім Чен Ина оголосили 

Лідера КНДР Кім Чен Ина оголосили генсеком Трудової партії Кореї

генеральним секретарем ТПК. 

Відео Лідер КНДР закликав посилити ядерний потенціал країни


Кім Чен Ин уперше за три тижні показався на людях і вразив агресивними заявами. Лідер КНДР бажає посилити ядерний потенціал країни та перевести у вищий ступінь боєготовності стратегічні збройні сили. Про це він заявив на зустрічі із військовим командуванням.  

За матеріалами: ТСН
Добавлено: 16-01-2021, 08:15
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх