Як українські моряки опинилися на затонулому судні біля Туреччини: імена врятованих та самопочуття (ВІДЕО)

З судна Arvin, яке затонуло біля берегів Туреччини, врятовано 5 українців та 1 іноземця, пошуки 5 моряків тривають. Вірогідною причиною могло стати технічний стан корабля.

Потерпілий в аварії суховантаж ARVİN йшов під прапором Палау, а не РФ. Екіпаж судна - громадяни України, - губернатор турецької провінції Гюнер.


Як повідомлялося, згідно з оновленою інформацією, під час  пошуково-рятувальної операції біля чорноморського узбережжя Туреччини вдалося врятувати 6 членів команди затонулого суховантажу ARVİN, знайдені тіла чотирьох загиблих.

 У район лиха вирушили катери берегової охорони і Управління щодо запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій при уряді Туреччини (AFAD). З огляду на погані погодні умови пошуково-рятувальна операція ускладнена.

У Міноборони Туреччини повідомили, що в операції з порятунку членів команди затонулого російського суховантажу задіяний також фрегат ВМС. Кількість членів екіпажу, які загинули під час катастрофи суховантажу в Чорному морі, зросла до чотирьох, повідомив губернатор турецької провінції Бартин Сінан Гюнер в ефірі телеканалу NTV.

Раніше МЗС повідомляло, що біля берегів Туреччини затонуло судно Arvin із 10 українцями та 2 іноземцями на борту. Тоді зазначалося, що 6 осіб врятовані, 2 загинули, ще 4 шукають.

Корабель ходив під прапором Палау, а його власником є компанія з України.

За матеріалами: УП

Добавлено: 18-01-2021, 07:47
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх