Трамп востаннє звернувся до нації (ВІДЕО)

Чинний президент США Дональд Трамп у прощальній промові перерахував свої досягнення під час перебування на посаді, "якими він пишається".

"На цьому тижні ми проведемо інавгурацію нової адміністрації, і я молюся за її успіх у збереженні Америки безпечної і процвітаючої", - сказав Трамп.

Підводячи підсумки чотирьох років перебування при владі, Трамп сказав, що він - перший президент США за останні десятиліття, "який не розв'язав нових воєн".

"Я особливо пишаюся тим, що став першим за десятиліття президентом, який не почав нової війни", - заявив Трамп.

Крім цього, на думку республіканця, він "згуртував світ для протистояння Китаю, як ніколи раніше".

Трамп також додав, що зміг відновити лідерство США на світовій арені.

"Я вступав у важкі бої і робив найскладніші вибори, тому що це те, для чого ви обрали мене. Наша повістка була не про те, щоб бути правими або лівими, республіканцями чи демократами, а про благо країни, всієї країни. Ми відновили силу Америки вдома і американське лідерство за кордоном", - заявив він.

Американський лідер також зазначив, що політичного насильства в США, подібного нападу на Капітолій у Вашингтоні, не може бути виправдання. За його словами, політичний рух, який він почав, "ще тільки починається".

Інавгурація Джо Байдена запланована на 20 січня. На захід запрошено, зокрема, віце-президент Майк Пенс. Демократ назвав хорошим рішення Трампа не відвідувати захід, про який той заявив раніше.

Нагадаємо, чинний президент США Дональд Трамп збирається покинути Вашингтон у статусі президента за кілька годин до інавгурації Джо Байдена і взяти з собою "ядерну валізу".


За матеріалами: Корреспондент.net 
Добавлено: 20-01-2021, 09:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх