Дональд Трамп залишив Білий дім (ФОТО+ВІДЕО)

Церемонія від'їзду президента супроводжувалася традиційним військовим салютом з 21 гармати.

Чинний американський президент Дональд Трамп покинув Білий дім за кілька годин до інавгурації нообраного лідера США Джо Байдена.

Про це свідчить трансляція вильоту Трампа та його дружини Меланії у YouTube.


Він вилетів з території резиденції глави держави на вертольоті. Церемонія від'їзду президента супроводжувалася традиційним військовим салютом з 21 гармати.

Спочатку Трамп з дружиною вирушать на військову базу "Ендрюс" у штаті Меріленд. Там відбудеться церемонія його прощання. Звідти - до своєї приватної резиденції Мар-а-Лаго у Флориді.

Слід зауважити, що завершення повноважень Дональда Трампа залишається кілька годин. Крісло президента він посів 20 січня 2017 року. Інавгурація Байдена відбудеться о 19:00 за київським часом.


Нагадаємо, сьогодні, 20 січня, Сполучені Штати отримають нового 46-го президента. Джо Байден складе присягу на сходах Капітолію. Слід зауважити, що Трамп стане першим лідером американців за останні 150 років, який не відвідає інавгурацію свого наступника. Також президент, який покидає Білий дім має залишити записку новому лідеру країни в Овальному кабінеті. Чи буде послання Байдену від Трампа, також інтрига. 


За матеріалами: ТСН
Добавлено: 20-01-2021, 16:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх