Нові обличчя в ТКГ: кого бойовики Донбасу нав'язують для переговорів

Представники нібито є "громадськими діячами".

Представники ОРДЛО додали до спостереження за переговорами Тристоронньої контактній групі (ТКГ) чотирьох так званих "громадських діячів".

Про це пишуть сепаратистські ЗМІ.

Так вони уточнюють, що завдання цих людей - трансляція "думки громадськості", яка проживає на непідконтрольних територіях.

Думку мешканців непідконтрольної частини Донецької області довірили нібито колишньому заступнику міністра з надзвичайних ситуацій України Владиславу Теличку. Він раніше був заступником голови Харківської ОДА, консультантом в адміністрації президента України, працівником апарату Верховної ради, а з 2008 по березень 2014 року працював заступником міністра МНС України. З початком російської агресії повернувся до Донецька і взяв шефство над ветеранською організацією афганців.

Разом із ним додали "журналістку і блогерку" Майю Пирогову, яка активно брала участь у створенні "республіки".

Окуповані райони Луганської області нібито представляють місцевий кандидат історичних наук, доцент Оксана Дибас, а також працівник телебачення Юрій Барбашов. Про останнього повідомляють те, що він у 2014 році виїхав з Миколаєва після "погроз арешту і розправи" за участь в антиукраїнських протестах.

Нагадаємо, що Україна підготувала для ТКГ "План спільних кроків" із пропозицією повного припинення конфлікту й демілітаризації окремих районів Донецької та Луганської областей на початку 2021 року, аби створити умови для проведення там місцевих виборів 31 березня 2021 року. 

За матеріалами: ТСН
Добавлено: 21-01-2021, 17:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх