На акціях на підтримку Навального в РФ затримали понад 3 тисячі осіб (ВІДЕО)ОК)

У Росії на акціях на підтримку російського опозиційного політика Олексія Навального затримали 3181 особу.

Такі цифри передає "ОВД-Инфо" станом на північ 23 січня, передає Цензор.НЕТ.

"Це, звичайно ж, безпрецедентна за своєю жорстокістю з боку силовиків акція, яка спрямована проти мирних протестувальників. І за всю історію спостереження "ОВС-Інфо", а це майже 10 років, це теж рекордні цифри", - зазначив в ефірі Настоящее время координатор проєкту Леонід Драбкін.

Найбільше затриманих у Москві - 1220, Петербурзі - 481 затриманих, Новосибірську - 96.

3618

За оцінками журналістів і спостерігачів, у Москві в мітингах взяли участь кілька десятків тисяч осіб. Головне управління МВС по Москві повідомляло про чотири тисячі учасників протесту на Пушкінській площі.

Нагадаємо, Навального затримали 17 січня в аеропорту "Шереметьєво", коли він повернувся в Росію після лікування через спробу отруєння. За версією російської влади, Навальний ухилявся від контролю як умовно засуджений. Хімкинський суд Російської федерації взяв під варту Олексія Навального на 30 діб - до 15 лютого 2021 року.

23 січня у багатьох містах Росії відбувалися акції протесту на підтримку опозиційного політика Олексія Навального.  Силовики діяли грубо. Затримано тисячі осіб

Хлопець на мітингу за Навального в РФ голими руками дає відсіч ОМОНу.

"Долой царя!" - студенти на акції за Навального в Петербурзі повторюють слова, яким понад століття

У Санкт-Петербурзі співробітник ОМОНу вдарив ногою у живіт літню жінку.

Головна редакторка пропагандистського російського телеканалу RT Маргарита Симоньян висловилася на підтримку російських силовиків щодо протестувальників під час вчорашніх акцій протесту в РФ із вимогою звільнення опозиціонера Олексія Навального.

"І те, як вони відпрацювали сьогодні (мінус одна жінка зі струсом, але все ж одна на величезну країну! - Авт.), це заслуговує окремого спасибі. Працюйте, брати. Все буде рівно", - написала пропагандистка у своєму твітері,
Добавлено: 25-01-2021, 08:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх