Турчинов відповів на заяви Зеленського про окупацію Криму 2014

Він також нагадав, що після Революції Гідності до лав армії брали усіх добровольців, але серед охочих боронити державу Зеленського тоді не було

Спинити "зелених чоловічків" у Криму 2014 року було неможливо. Навіть ціною життів українських воїнів. Так тодішній виконувач обов'язків глави держави Олександр Турчинов прокоментував заяву президента Зеленського про те, що якби він був тоді президентом, то не віддав би Росії півострів. Це президент сказав в інтерв'ю американському телеканалу НВО.

За словами Турчинова, на момент захоплення влади у Сімферополі російських військових разом з тими, хто перейшов на бік окупанта, було вдесятеро більше. А підкріпити українські сили було нічим, бо армія, яка залишилася Україні після правління Януковича, була слабкою та нашпигованою зрадниками. Та попри це, нашим захисникам вдалося завадити Путіну захопити всю Україну та стримати його навалу - як із півдня, так і зі сходу, зазначив Олександр Турчинов.

Він також нагадав, що після Революції Гідності до лав армії брали усіх добровольців, але серед охочих боронити державу Володимира Зеленського тоді не було.

Як повідомляв 5.UA, під час інтерв'ю Володимир Зеленський звернувся і до президента США – запитав у Джо Байдена: "Чому ми досі не в НАТО?". Замість Байдена іронічно відповідати заходилися користувачі соцмереж, які поділилися на декілька груп.

За матеріалами: 5.ua
Добавлено: 3-02-2021, 09:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх