Нейромережі оживили відомих історичних особистостей з міста Дніпро (ВІДЕО)

У спеціальному додатку він зробив "рухливі портрети" і виставив їх у себе на сторінці в Facebook. Вийшло досить реалістично і емоційно.

«Трохи" оживив "відомих історичних постатей Січеславщину: Дмитра Яворницького, Валер'яна Підмогильного, Нестора Махна, Івана Сокульського, Михайла Сапожнікова, Олександра Поля», - написав хлопець у своєму пості.

Цей феномен вразив користувачів мережі, викликавши одночасно інтерес і моторошно. Адже на зображеннях відомі історичні особистості ожили, рухаються і як ніби дивляться з екрана.

Ці відео були розроблені за допомогою ізраїльського додатки MyHeritage. У ньому використовується технологія «діпфейк» - відео, що за допомогою штучного інтелекту робить обличчя на фотографіях жвавим.

«Ця функція призначена для використання з метою ностальгії, тобто для повернення улюблених предків до життя. Результати можуть бути суперечливими, і до цієї технології важко залишатися байдужими », - кажуть автори розробники програми.

За даними таблоїдів, в юридичній комісії розглядають пропозиції про заборону незаконного створення діпфейковіх відеороликів в MyHeritage. Невідомо, чим це закінчиться, але зараз створювати рухомі зображення може кожен. Досить взяти певну фотографію, закачати додаток на телефон і діяти згідно з інструкцією.







Для того щоб оживити фото необхідно виконати чотири дії:
  • Перейти на сайт і зареєструйтеся.
  • Завантажити бажане фото.
  • Зачекайте, поки система обробить зображення.
  • Скачайте відеозапис.
Слід зазначити, що безкоштовно скористатися додатком по пожвавленню фото можна лише п'ять разів. Після п'яти жвавих фото, щоб скористатися такою можливістю ще, необхідно оформити підписку. Її вартість становить $ 8,29 за місяць.

Також ще однією особливістю додатка є те, що всі завантажені фото автоматично видаляються з міркувань конфіденційності.

За матеріалами: 056.ua

Добавлено: 2-03-2021, 11:15
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх