Поздравление жителей Днепропетровска с Днем города от Ивана Куличенко

День народження міста – завжди хвилююча подія для мешканців, свято улюблене та шановане всіма дніпропетровцями. У житті нашого міста багато яскравих сторінок: з Дніпропетровськом пов'язані імена відомих державних діячів, вчених, митців та літераторів. Це величне свято є даниною пам'яті наших предків, які упродовж століть будували рідне місто і заповіли нам берегти його та примножувати його славу.

Головний скарб Дніпропетровська – його мешканці, прекрасні та працьовиті люди. Робота ж міської влади підпорядкована головній меті – зробити життя дніпропетровців кращим та заможнішим. Останнім часом у нас склалася традиція до кожного свята дарувати мешканцям відновлені площі та вулиці. Так до Дня міста ми збудували Катеринославський бульвар, Європейську площу, Алею закоханих, Набережну з фонтанами. Цього року відкриваємо реконструйований Театральний бульвар, на якому просто неба проходитимуть різноманітні театральні дійства. І на цьому робота не завершується. Майбутнє процвітання Дніпропетровська залежить від нашої турботи про місто, бажання зробити його красивим та благополучним. Вірю, що спільними зусиллями, ми досягнемо цієї мети.

Дорогі дніпропетровці, дякую кожному з вас за все, що ви робили та робите для рідного міста. Бажаю, щоб у кожному домі панували мир та спокій. Міцного здоров'я, родинного щастя, радості, Божого благословення та нових трудових успіхів на благо рідного міста та України.

Нехай наше місто процвітає. Слава Дніпропетровську і дніпропетровцям! Зі святом!

З повагою,

Міський голова Іван Куліченко
Добавлено: 10-09-2010, 11:19
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх