Можна проїхати тільки трактором. На Рівненщині затопило села (ВІДЕО)

3-5 березня продовжиться підвищення рівнів води на річках у Львівській, Волинській, Рівненській, Житомирській областях

Мешканці села Хміль, яке розташоване на території колишнього Рокитнівського району, показали, як після зими виглядає центральна вулицях їхнього населеного пункту. Відео опублікували в спільноті «Сарни Сіті», пише Главком

По всій ширині проїзної частини стоїть вода. Місцеві проїжджають на тракторі.

Зазначимо, що на Рівненщині від затоплення постраждали й інші села. Так, мешканці Вараського району обурені станом дороги між селами Луко та Воронки. Відео, на якому демонструють стан проїзної частини, опублікували в спільноті volod_blog.

Найближчими днями через підняття рівня води очікують підтоплення домогосподарств у Львівській, Волинській, Рівненській, Житомирській областях.

Також повідомляється про можливе досягнення вiдмiток підтоплення господарських споруд та затоплення сільгоспугідь в прирічкових населених пунктах Старовижiвського, Ратнiвського, Маневицького районів Волинської області, Рокитнiвського району Рiвненської областi, Ємiльчинського району Житомирської областi та м. Червоноград (річка Солокія притока Західного Бугу в Львівській обл.) – рівень небезпеки жовтий.

Раніше синоптики дали прогноз на 5-8 березня. Також повідомлялося, що відлига у столиці може викликати зсуви ґрунту. 
Добавлено: 3-03-2021, 15:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх