Слуги народу відреагували на інцидент з Арестовичем (ВІДЕО)

Заступник глави президентської фракції запропонувала скликати засідання і запросити на нього радника.

Олексій Арестович відповів матом на прохання писати на українському

Радник глави української делегації в Тристоронньої контактній групі по Донбасу Олексій Арестович дискредитував себе як спікера делегації. Про це заявила заступник глави фракції Слуга народу Євгенія Кравчук в ефірі Громадського у вівторок, 16 березня.

"Я вважаю, те, що зробив Арестович, - це неприпустимо, свинство ... Така поведінка точно тільки дискредитує його як людину, яка повинна доносити інформацію про хід переговорів", - зазначила депутат.

За її словами, вона не взяла б Арестович на займану ним посаду, оскільки замість обговорення проблем делегації в ТКГ він потрапляє в скандали через небажання спілкуватися українською мовою, пише  Корреспондент.net

У зв'язку з цим, додала Кравчук, "слугам народу" необхідно скликати засідання і запросити на нього Арестович.


Як повідомлялося, радник глави української делегації в ТКГ Арестович на прохання користувача соцмережі писати пости про засідання групи по Донбасу українською мовою послав його "на х ... й".

У своє виправдання Арестович заявив, що відповідав не людині, а боту - одному з тих, "які не хочуть встановлювати реальні факти".

Давид Арахамія прокоментував матюки у висловлюванні спікера української делегації в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Олексія Арестовича в соцмережі Facebook.

Добавлено: 17-03-2021, 10:11
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх