Лідер ОПЗЖ Бойко відмовився назвати Путіна "вбивцею": "Немає таких даних" (ВІДЕО)

Бойко припустив, що президента США Джо Байдена "просто спіймали журналісти".

Співголова фракції партії “Опозиційна платформа - За життя” Юрій Бойко відмовляється називати президента Російської Федерації Володимира Путіна "вбивцею", пише ТСН

Свою позицію він озвучив 1 квітня в етері суспільно-політичного ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1+1".

Так, на прохання прокоментувати гучну заяву президента США Джо Байдена про те, що Путін - "вбивця", лідер "ОПЗЖ" припустив, що американського очільника "просто спіймали журналісти".

"Я думаю, що президента Байдена просто спіймали журналісти", - сказав Бойко. Він також обурився цією позицією.

"А як ви збираєтеся вести переговори в "нормандському форматі" з такою позицією? Ви будете домовлятися чи звинувачувати когось, обзивати? Чи не ви, припустимо, а президент країни. Ось він поїде на переговори - і що йому робити? У "нормандському форматі" сидить пані Меркель, сидить пан Макрон, сидить пан Путін - заходить пан Зеленський і каже: "Я з тобою взагалі говорити не буду"? Чи як?" - висловився співголова фракції партії "ОПЗЖ".

На заперечення телеведучої Наталії Мосейчук про те, що Байденові також доведеться зустрітися з Путіним, однак це "не заважає йому говорити, що президент РФ - "вбивця", Бойко додав: "Я бачив цей сюжет. Я вважаю, що (...) спіймали людину".

Після цього Мосейчук попросила лідера "ОПЗЖ" прямо відповісти на запитання про те, чи є Путін "вбивцею". "У мене немає таких даних, що він - убивця", - наголосив політик. 

Колишній позаштатний радник президента Ігор Новіков у ефірі "Право на владу" запитав Юрія Бойка, чи вважає той Путіна вбивцею. Яка була відповідь – дивіться.

Нагадаємо, 17 березня в інтерв’ю ABC News на запитання ведучого Джорджа Стефанополуса (який, до речі, був речником і політрадником в адміністрації Білла Клінтона) про те, чи вважає Джо Байден Володимира Путіна "вбивцею", президент США відповів: "Так, вважаю". Також Байден додав, що Путін заплатить за свої дії проти США. 

Згодом на ситуацію відреагували в Європейському Союзі. Зокрема, у Європейській комісії заявили, що Володимир Путін, перебуваючи на посаді президента Росії, несе відповідальність за політику та дії російської влади. 


Напередодні гловред Цензор.НЕТ Юрій Бутусов назвав власника проросійського телеканалу "Наш" Євгена Мураєва російським агентом під час спільної дискусії в ефірі одного з українських телеканалів.

Добавлено: 2-04-2021, 17:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх