У Путіна виступили з погрозами на адресу США і Байдена

Патрушев сказав, що США будуть відповідати за "важкі дні" для Росії

Секретар Ради безпеки Росії Микола Патрушев заявив на адресу США. Він сказав, що американці понесуть відповідальність, якщо спробують створювати "важкі дні" для РФ. Про це він повідомив в коментарі пропагандистському виданню ТАСС.

Патрушев таким чином прокоментував заяву радника президента США Джо Байдена з питань національної безпеки Джейка Саллівана, який в ефірі американського телеканалу заявив, що між США і Росією наступають "важкі дні" і вони збираються давати рішучу відповідь Кремлю по ряду питань.

Секретар російського Радбезу сказав, що якщо американці щось пророкують, то це означає, що вони планують це і можуть реалізувати. Він зазначив, що в США буде нести відповідальність за ті вчинки, які можуть зробити. Патрушев сказав, що Росія не виявляла ніякої ворожості на адресу США, а також не збирається робити цього в майбутньому.

Також він підкреслив, що в Кремлі налаштовані на конструктивну взаємодію, яка б враховувала інтереси всіх сторін.

Довідка:

у недавньому інтерв'ю телеканалу ABC журналіст задав Джо Байдену питання про те, чи є президент Росії Володимир Путін вбивцею, на що президент США відповів ствердно. Пізніше його висловлювання підтвердила прес-секретар адміністрації Білого дому Дженніфер Псакі, яка сказала, що Байден дав пряму відповідь на пряме запитання. Путін прокоментував заяву Байдена дитячої приказкою, побажав йому здоров'я, а також запропонував поспілкуватися безпосередньо в прямому ефірі, проте президент США відповів главі Кремля відмовою.

Раніше "Коментарі" повідомляли, коли Зеленський зустрінеться з Байденом.

За матеріалами:  Comments.ua
Добавлено: 25-03-2021, 14:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх