COVID-19: У Запоріжжі транспорт буде працювати вранці та ввечорі

У Запоріжжі посилюють обмежувальні заходи через епідситуацію у місті.

Про це повідомив міський голова Запоріжжя Володимир Буряк.

- Всі літні майданчики закладів громадського харчування, атракціони віднині закриті для відвідувачів! Громадський транспорт працюватиме тільки вранці та ввечері, щоб всі могли дістатися на роботу та повернутися додому. Перевезення пасажирів виключно - я підкреслюю, виключно - за кількістю місць для сидіння та в масках, -  заявив Володимир Буряк.

Зазначимо, з 13 квітня у будні дні транспорт працюватиме з 6:00 до 9:30 та з 16:00 до 20:00. Рішення щодо роботи транспорту у вихідні та святкові дні прийматиметься пізніше та залежно від епідемічної ситуації. 

Нагадаємо, сьогодня під час засідання регіональної комісії з ТБ та НС голова облдержадміністрації Олександр Старух піддав жорсткій критиці міську владу Запоріжжя, яка в умовах «червоної» зони зволікає із введенням обмежень на проїзд у громадському транспорті.

За словами очільника області, «червона» зона епідемічної небезпеки в регіоні введена на державному рівні саме через значне перевищення показників захворюваності у  Запоріжжі, населення якого складає близько половини чисельності жителів області. І через безвідповідальність окремих посадовців обласного центру страждають жителів всього регіону.
Добавлено: 12-04-2021, 17:37
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх