Запорожский Евромайдан, несмотря на разгон, сегодня соберется снова

Несмотря на жесткий вчерашний разгон и преследование лидеров, сегодня в 18.00 Евромайдановцы снова соберутся на площади перед ОГА.

Игорь Артюшенко, один из лидеров Евромайдана, оставил в социальных сетях сообщение:

Друзі, ситуація дійсно дуже важка. Багато арештованих, деякі наразі поховалися зі зрозумілих причин, на деяких, неофіційно, йде полювання. Але, якщо ми здамося, то ми програємо. І ми не маємо на це морального права ні перед собою, ні перед затриманими, ні перед нашими нащадками. А тому треба виходити.

Збір на 18.00 на площі перед ЗОДА Увага, наразі акція не санкціонована з владою, бо хто ж нам її санкціонує....

Тому:

1) Максимально повідомляйте всіх, від кількості залежить наш успіх.

2) Самоорганізовуйтеся, а не чекайте на команди. Найкраще - складіть список з 10 людей, яких Ви знаєте. Домовтеся з ними про зустріч недалеко від площі і організовано підходьте.

3) Самоорганізація стосується не тільки людей, а й засобів та ресурсів. Ви мене зрозуміли.

4) Якщо йдуть жінки - обов`язково беріть з собою чоловіків.

5) Не одягайте жодної символіки.

6) Не приходьте раніше, чи пізніше. Будьте рівно о 18.00 на площі.

І головне - як і прихід на площу, так і відхід (якщо доведеться) має бути організованим. І успіху нам всім! Якщо ми не відстоїмо Запоріжжя, то влада зреалізує сценарій розколу "по Дніпру". Цього ми допустити не можемо, чого б це не коштувало.

P/S Мені не дзвоніть - не додзвонитеся. Зі зрозумілих причин. Кому треба - наберу сам. На площі буду, бо не дивлячись на ризики, я не маю права не бути. Прийду тоді, коли вже будуть люди. Якщо ж раптом не дійду - знайте, що мене взяли. Разом і до Перемоги. На нас дивиться вся країна! Слава Україні!

Добавлено: 27-01-2014, 11:41
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх