Правый сектор заявляет, что в Запорожье власть пытается захватить ПР

Инициативная группа Правого сектора в Запорожской области на официальном портале политической силы разместила свое заявление по поводу событий в Запорожском горсовете 10 декабря текущего года.

Читайте наши новости в Facebook

Напомним, тогда на сессию Запорожского горсовета явились народные депутаты Ляшко и Мосийчук, заставили мэра Александра Сина и секретаря горсовета Романа Тарана написать заявления об уходе. Также Олег Ляшко заявил, что готов занять пост мэра Запорожья. Кроме того, лидер Радикальной партии настаивает на проведении досрочных выборов в местные советы для окончательной перезагрузки власти и снижения напряжения в обществе.

«На сесії Запорізької міської ради було здійснено спробу дестабілізувати ситуацію в місті та в цілому в прифронтовій Запорізькій області. Під прикриттям революційних гасел проплачені політикани сумнівної політичної орієнтації намагалися протягти до влади ставлеників кримінальних донецьких кланів режиму Януковича. В цьому контексті, знаковими виглядають присутність на сесії міськради «радикального» Олега Ляшка, який вимагав зміни влади в місті, влаштувавши ціле театральне шоу, та організована кримінальними елементами стрільба під стінами міськради.

Ці спроби мають на меті поетапно повернути на ключові посади в області прокремлівський кримінальну наволоч в обличчі Партії регіонів. Дивлячись на всі ці потуги недобитої банди, ми зі всією відповідальністю заявляємо, що не дозволимо регіоналам повернутися до влади. Наші побратими не дарма гинуть на фронті, захищаючи Незалежність та територіальну цілісність України.

Попереджаємо: усі спроби дестабілізувати ситуацію в області наштовхнуться на нашу жорстку реакцію», - говорится в заявлении, размещенном от имени инициативной группы ПС.
Добавлено: 12-12-2014, 13:21
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх