Ми очікуємо 30 тисяч хворих COVID-19 щодоби - Степанов

Сплеск очікується упродовж найближчих 10 днів. Також Максим Степанов розказав, що першу партію вакцини від коронавірусу за глобальним механізмом COVAX очікують на наступному тижні.

Ми очікуємо 30 тисяч хворих COVID-19 щодоби - Степанов 

Кількість хворих коронавірусів в Україні буде зростати в наступні 10 днів, добовий приріст нових випадків може досягти за цей час 30 тисяч осіб.

Про це заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов в ефірі "Право на владу", передає РБК-Україна.

"Ми очікуємо протягом тижня - 10 днів, що будемо ще рости в рамках до 25-30 тисяч... Ми це прогнозували, саме таке зростання кількості (хворих, - ред.) В третю хвилю. У тому числі внаслідок "британського штаму", який досить важкий, їм більше людей заражається", - сказав Степанов.

Нагадаємо, 6 квітня міністр охорони здоров'я України Максим Степанов заявив, що можливостей нарощувати кількість «кисневих» ліжок для хворих на коронавірус більше немає, їх межу в країні досягнуто.

При цьому в МОЗ заявили, що питання введення надзвичайного стану або комендантської години в Україні поки не розглядається, проте громадяни все одно повинні більш свідомо дотримуватися вже введені в країні карантинні обмеження.

У чому причини критичної ситуації з ковідом в Україні? Хто відповість за злочинну недбалість центральної влади та місцевої? Чи є шанс утриматися від падіння в прірву, в яку штовхають країну некомпетентність і безкарність? Про це - в статті Інни Ведернікової і Алли Котляр «Згідно із законом природного відбору».

За матеріалами: ZN,UA
Добавлено: 9-04-2021, 09:55
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх