Запорожский баскетбольный клуб попросил у президента денег

Баскетбольный клуб "Запорожье" нуждается в дополнительной финансовой помощи.

Об этом сообщает сайт команды.

Клуб обратился за помощью к президенту Украины Владимиру Зеленскому:

Президенту України


 ЗВЕРНЕННЯ  


       Шановний Володимире Олександровичу, на фоні стрімкого розвитку українського баскетболу дуже гідно виглядають виступи Запорізьких команд.


РЕЗУЛЬТАТИ: У минулому сезоні завойовано чотири бронзові нагороди: команда студентів ЗНТУ на Універсіаді України, БК «Металург» у Першій лізі Чемпіонату України, жіноча «Чайка» з Бердянську у жіночій Суперлізі України. Особливо успішним виглядає виступ чоловічої команди міста в Сурерлізі України – БК «Запоріжжя». Маючи найменший бюджет з усіх команд Суперліги виграли регулярний Чемпіонат та за результатами ігор плей-офф вибороли 3 місце. Два гравці нашої команди в складі збірної студентів України стали срібними призерами Всесвітньої Універсіади. Це дуже великий успіх. Клуб дуже щільно займається розвитком дитячо-юнацького баскетболу. Престижно  грати в найкращому Палацу Спорту України - «Юності», відчуваючи шалену підтримку все більшої кількості вболівальників від гри до гри.


ПРОХАННЯ: Всі ці досягнення змогли здійснитися при частковій підтримці облдержадміністрації, облради, мерії, партнерів та професійній роботі структури БК «Запоріжжя». Але загальна сума їх фінансування складає лише 50% необхідних витрат. З кожним сезонам витрати на утримання клубу та проведення змагань збільшуються (оренда залів, відрядження, тощо). На жаль в Запоріжжі немає такої кількості бізнесу та підприємців високого рівня, які б мали бажання та можливості надавати клубу допомогу, як в інших областях. Команда щорічно ставить перед собою високу планку і прагне їх досягти. Для вирішення питань розвитку баскетболу та популяризації здорового образу життя нам необхідна ваша підтримка та допомога. Ми прагнемо зробити спорт (зокрема баскетбол) національною ідеєю – це здоров’я нації та боротьба зі згубними звичками.


Від імені громадськості і шанувальників баскетболу Запорізької області просимо доручити відповідальним особам місцевої та обласної влади звернути увагу на скрутне становище нашої команди та винайти джерела додаткового фінансування команди переможців – БК «Запоріжжя». Наше місто та його мешканці це заслужили.


     Президент Федерації баскетболу Запорізької області                                 


     Заслужений працівник фізичної культури та спорту      Елькінсон В.А.


     Президент БК «Запоріжжя»     Стельмаков В.П.
Добавлено: 8-08-2019, 09:21
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх