У Києві прощаються з режисером та продюсером Сергієм Проскурнею Церемонію відвідали музиканти, актори і співаки

Церемонію відвідали музиканти, актори і співаки

Відомий режисер та продюсер, він був співоорганізатором багатьох мистецьких фестивалів, зокрема й "Червоної рути". Керував Одеським оперним та Черкаським драматичним театрами. Був автором кінопроекту "Наш Шевченко", частину якого відзнято на Євромайдані.

Попрощатися з ним в Михайлівський собор  прийшли здебільшого близькі і колеги - музиканти, актори і співаки. «Після його смерті ЗМІ вибухнули про те, що помер видатний режисер, українець. Так шкода, що в нас починають цінувати вже після смерті, а не при житті», - заявила Анжеліка Рудницька.

Режисеру було 63 роки. Сергій 

Помер Сергій Проскурня: яким режисера запам'ятали колеги

Проскурня помер у себе в офісі, в центрі міста. Пізно ввечері близькі почали розшукувати його, але на дзвінки він не відповідав, двері до його кабінету були зачинені зсередини, тому їх змушені були виламати. Уже кілька років Сергій Проскурня скаржився на тиск.


У ці хвилини у столиці, Свято-Михайлівському Золотоверхому соборі, прощаються із Сергієм Проскурнею. Відомий режисер та продюсер, він був співорганізатором багатьох мистецьких фестивалів, зокрема й "Червоної рути". Керував Одеським оперним та Черкаським драматичним театрами. Був автором кінопроєкту "Наш Шевченко", частину якого відзнято на Євромайдані. Режисеру було 63 роки. Сергій Проскурня помер у себе в офісі, в центрі міста. Подробиці – далі.  

За матеріалами: ТСН
Добавлено: 4-02-2021, 14:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх