"Я це бачу, а повірити в це не можу", - відео з протестів в Москві, яке здивувало світ (ВІДЕО)

Росію і весь світ вразило відео, як затримані на протестах в Москві росіяни штовхали заглухлий автозак.

На недавніх протестах в Росії в підтримку арештованого опозиціонера Олексія Навального стався показовий випадок.

Відео активно обговорюють в соцмережах як росіяни, так і громадяни інших країн. Ролик на своєму акаунті в Twitter опублікував опозиціонер Борис Золотаревский.

На відео декілька затриманих молодих людей штовхають заглухлий автозак, який повинен їх вести від Симоновський районного суду Москви до слідчого ізолятора (СІЗО) міста Егорьевска.

Ці хлопці були затримані ОМОНом на опозиційному мітингу в підтримку Навального. Поки арештанти штовхають машину, група силовиків спостерігає за те, що відбувається. "Ось так ось рабська праця використовується в Росії", - говорить за кадром автор відео.

Примітно, що затримані молоді люди дуже радіють, коли в результаті завдяки їх зусиллям вдається завести поліцейську машину. "Ці, кадри, звичайно, заслуговують потрапити в усі документальні фільми про Росію-2021", - зазначив Золотаревский.

Соцмережі вражені тим, що незаконно затримані учасники протесту допомагають силовикам в своєму висновку.

Відреагував, серед інших, і колишній депутат Верховної Ради Борислав Береза ​​на своєму каналі в Telegram. "Я це бачу, а повірити в це не можу ... Затримані в РФ самі штовхають свій заглухлий автозак. Це з серії" Раби просять одягнути їм нашийник міцніше "", - висловив думку український політик.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що протестів в РФ більше не буде - прихильники Навального пішли іншим шляхом: "Отримаємо тисячі заарештованих".

Ми також писали, що Береза ​​показав фото протестів в Росії: "Страх перед владою. У цьому вся РФ Путіна".

За матеріалами: "Диалог.UA"
Добавлено: 5-02-2021, 14:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх