Чому сьогодня у Дніпрі всі міські парковки будуть безкоштовними

Дніпро замело снігом. Комунальні служби намагаються оперативно розчищати засипані ділянки доріг. Щоб припарковані на узбіччях машини не завадили ліквідації наслідків негоди, сьогодні, 9 лютого, всі автопарковки в Дніпрі будуть безкоштовними.

Про це повідомляє Відкритий, посилаючись на прес-службу міської ради Дніпра.

У комунальному підприємстві «Міськавтопарк» дніпрян просять не залишати авто на дорогах та тротуарах, щоб не заважати роботі спецтехніки розчищати сніг. Так, залишені машини будуть негайно евакуйовані. Щоб уникнути подібних ситуацій, 9 лютого, на час прибирання снігу з вулиць міста, всі парковки стали безкоштовними.

"Сьогодні в місті послуга паркування - безкоштовна. Це необхідно, щоб жителі міста не залишали автомобілі на проїжджій частині, уздовж доріг, на тротуарах, особливо в тих місцях, де працює спецтехніка, яка розчищає сніг і посипає шляху », - сказав директор КП« Міськавтопарк »Дмитро Омельченко.

Повідомляється, що в Дніпропетровській області на трасі Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь тимчасово заборонили проїзд великогабаритних автомобілів.
Добавлено: 9-02-2021, 12:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх