Кравчук озвучив спосіб захистити Україну

Україні необхідно членство в НАТО, в зв'язку з чим владі слід виконувати всі пакети альянсу для країни.

Україна не залишається ніякого іншого варіанту, щоб захистити своє майбутнє і незалежність, як стати членом НАТО, заявив глава української делегації в Тристоронньої контактній групі Донбасом Леонід Кравчук в ефірі ток-шоу Право на владу в четвер, 4 березня.

При цьому політик зазначив, що думка Росії в даному питанні значення не має.

"Нещодавно чув інтерв'ю генсека НАТО: крім усього іншого, він сказав, що голосувати, бути Україні в НАТО чи ні, будуть 29 членів НАТО і ніякого значення, дослівно, ніякого значення думка Росії тут не грає ролі. <...> Ми говоримо про все зараз: про гривню, про її курсі ... А питання один найважливіший - Україна повинна бути в НАТО ", - підкреслив Кравчук.

За його словами, необхідно виконувати всі пакети альянсу для країни, щоб в найближчому майбутньому увійти в цей союз.

"Працювати, виконувати те, що передбачено, виконувати план НАТО. Виконувати пакети, які передбачені для України. Робити все, щоб найближчим часом ... До речі, той же генсек сказав, що, можливо, ми розглянемо це питання в зв'язку з 30 -річчя незалежності України. Це слова генсека. Україна повинна бути в НАТО ", - висловив переконання перший український президент.

Нагадаємо, напередодні генсек НАТО Йенс Столтенберг заявив, що Росія в 2014 року не анексувала б Кримський півострів, якби Україна була членом альянсу.

Зеленський затвердив програму Україна-НАТО на рік

За матеріалами: Корреспондент.net
Добавлено: 5-03-2021, 09:15
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх