В Івано-Франківську зупиняють тролейбусний рух

Автобусний рух продовжиться в режимі спецперевезень

В Івано-Франківську з 11 березня, через обмеження «червоної зони» зупинять тролейбусний рух. При цьому автобуси працюватимуть в режимі спеціальних перевезень. Про це в Facebook заявив мер міста Руслан Марцінків.

За його словами, поліція винесла припис на роботу тролейбусів.

«Буцімто умови перевезення в них не відповідають вимогам карантину. Тому через зміни в постанові Кабінету міністрів України ми змушені зупинити тролейбусний рух в нашій міській громаді завтра, 11 березня», - зазначив Марцінків.

Він додав, що автобусний рух дозволено в режимі спецперевезень.

«Тому замість тролейбусів ми ставимо на рейси автобуси. Але через це кількість автобусів на звичайних рейсах відповідно зменшиться», - додав мер.

Мер також повідомив про те, що на базі Міської поліклініки №2 створять додатковий госпіталь для прийому хворих на коронавірус пацієнтів.

Напередодні Марцінків заявив про те, що зараз в місті рівень смертності від коронавірусу найвищий за весь час пандемії. Він зазначив, що в лікарнях сьогодні майже не залишилося вільних місць. Івано-Франківська область опинилася серед чотирьох регіонів з самим високим рівнем епідемічної небезпеки. Ще 10 областей потрапили до помаранчевої зони.

Раніше повідомлялось, що “Укрзалізниця” зупинила рух приміських і регіональних поїздів у “червоних” зонах карантину

За матеріалами: ZN,UA
Добавлено: 11-03-2021, 08:45
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх