Мер Ірпеня Маркушин ухвалив рішення "спрацювати на випередження": деталі

Мер Ірпеня Олександр Маркушин планує від завтра посилити карантинні заходи в регіоні, щоб не допустити переведення громади з помаранчевої в червону зону карантину.

Як передає Цензор.НЕТ, про це Маркушин повідомив у Facebook.

За його словами, ситуація з COVID-19 у місті погіршується.

"Якщо 15 лютого у Приірпінні було зафіксовано 89 підтверджених випадків захворювання на коронавірус, то 15 березня – вже 233! Маємо 100% наповнення інфекційного відділення та усіх палат для лікування хворих на ковід в Ірпінській центральній лікарні. Масово хворіють лікарі та вчителі! Лише за день в ірпінські амбулаторії звертаються понад 200 хворих з підозрою на коронавірус. Навантаження на медиків зросло в рази", - йдеться в повідомленні.

Маркушин заявив, що хоче "спрацювати на випередження" і не допустити переведення Ірпінської громади з помаранчевої в червону зону карантину.

"На період із 17 березня до 5 квітня ініціюю:
  • скасування всіх спортивних та культурно-масових заходів;
  • переведення шкіл на дистанційне навчання (з урахуванням канікул з 22 до 28 березня);
  • переведення прийому громадян у комунальних службах міста в онлайн режим;
  • скасування прийому громадян працівниками виконавчого комітету ІМР,
  • переведення роботи ЦНАПу в онлайн-режим (окрім здійснення реєстрації місця проживання та державної реєстрації фізичних та юридичних осіб, які будуть відбуватися за попереднім записом);
  • посилення контролю за дотриманням карантинних протиепідемічних норм у місцях загального користування", - додав мер Ірпеня
Добавлено: 16-03-2021, 16:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх