Гризлов звинуватив Київ у підготовці наступу і попередив: "Закінчиться дуже погано"

Глава делегації РФ на мінських переговорах Борис Гризлов звинуватив Україну в підготовці наступу на Донбасі і загрожує "дуже" поганими наслідками.

Глава російської делегації в Тристоронньої контактній групі Борис Гризлов після зриву мінських переговорів виступив з різкою заявою на адресу Києва. Воно було опубліковано російським інформагентством .

Представник Кремля фактично звинуватив Київ у виході з домовленістю про великий перемир'я на Донбасі. Він повторив фейки Россмо про те, що ВСУ нібито підтягують озброєння до лінії фронту, посилили обстріли і взагалі готуються до наступу на "республіки".

"Очевидним є вихід України із заходів щодо посилення режиму припинення вогню", - заявив Гризлов. Він заявив, що "українська влада відчуває себе в глухому куті", через що нібито й влаштувала загострення на Донбасі. У зв'язку з цим Гризлов виступив із погрозою. "Будь-яка військова авантюра закінчиться дуже погано для України", - сказав представник Кремля.

Він закликав Київ почати діалог зі ставлениками Москви в невизнаній "Л / ДНР" для вирішення конфлікту. Відзначимо, що ескалація на Донбасі збіглася з новим планом Києва, Берліна і Парижа по вирішенню конфлікту на Донбасі.

Крім того, Україна посилила боротьбу з проросійськими силами всередині країни, були введені санкції проти лідера "ОТЗЖ" Віктора Медведчука і його оточення. Саме ці моменти, вважають експерти, змусили Москву зірвати перемир'я на Донбасі.

Ймовірно, Кремль не хоче припинення конфлікту, який залишився одним з останніх важелів тиску на Київ і країни Заходу.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Гризлов після зустрічі ТКГ заговорив про "курсі на війну" і поставив умову Києву.

Ми також писали, що Кравчук поставив в глухий кут Гризлова одним "прямим питанням" - глава делегації РФ не зміг відповісти.

За матеріалами: "Діалог.UA":
Добавлено: 18-03-2021, 08:45
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх